top of page

Alles Kids?

Vanaf woensdag 20 oktober nemen we wekelijks de levensloop van kinderen en jongeren onder de loep in het nieuwste TV PLUS-programma “Alles Kids?”. TV PLUS-gezicht en host Anke Goergen zoekt een antwoord op vele vragen die zijzelf, maar ook ouders of toekomstige (groot)ouders, zich stellen.

Tijdens deze zoektocht doorloopt Anke de verschillende fases van het jonge leven. Van de geboorte over de kindertijd tot en met het puberen en de jongvolwassenheid.


In “Alles Kids” behandelt Anke alle leeftijden van 0 tot 18 jaar. Heb je een kinderwens, ben je in verwachting of loopt er een peuter of puber in huis? De komende weken leer je nog beter omgaan met je kind door tal van tips die de experten geven in het programma.


“Ook al ben ik zelf geen mama, door alle dingen die ik nu al geleerd heb, ben ik de perfecte babysit!”, aldus Anke Goergen.


Experten en ervaringsdeskundigen

Hoe kan ik zorgen dat mijn baby een goede nachtrust heeft? Wat als mijn kind blijft huilen? Hoe kan ik mijn kindl eren mee-eten van tafel? Wat is kleuterverliefdheid? Wat kan ik doen als mijn kind gepest wordt, of zelf pest? Wat met social media, sexting, stemmingsstoornissen die de pan uitswingen door de hormonen, genderidentiteit…? Dit zijn allemaal vragen waar we door de expertise van Anke haar gasten een duidelijk antwoord op zullen krijgen.

Anke mag alvast een aantal topexperts ontvangen in de studio: Vicky De Beule (diëtiste gespecialiseerd in moeilijke etertjes), Imke Van Herrewegen (psycholoog en psychopedagoog bij Kind & Gezin), Christel Daenen (psychopedagoog Kind & Gezin), Peter Vermeulen (pedagoog en een autoriteit op vlak van autisme), Gie Deboutte (voorzitter van het Vlaams Netwerk Kies Kleur Tegen Pesten), Pedro De Bruyckere (pedagoog en docent aan de Arteveldehogeschool in Gent).

Ook is er ruimte om ervaringsdeskundigen aan het woord te laten. Een moeder die vertelt over het leven met een huilbaby krijgt vervolgens informatie over mogelijke oorzaken en tips om uit te proberen tijdens de zoektocht naar een oplossing.


“Alles Kids?” is vanaf 20 oktober elke woensdag te zien om 16u30 en om 20u30 op TV PLUS (Telenet kanaal 53 & Orange kanaal 29)

bottom of page