top of page

Anke Goergen bij TV PLUS.

Wie is Anke Goergen?

Met de bijna 21-jarige Anke Goergen zal de TV PLUS-familie vanaf 26 april uitbreiden. Anke is een echte spring in’t veld die zorgt voor een extra frisse wind binnen de zender. Anke is geen onbekende voor de mediasector. Sinds september 2020 is ze wekelijks te horen als radio-dj bij “MNM Late Night”. En ondertussen finaliseert ze haar studies journalistiek aan de AP Hogeschool. Je hoort het, TV PLUS krijgt er een super enthousiaste en energieke collega bij!


“Het stond altijd al op mijn bucketlist om voor televisie te werken, maar ik had nooit verwacht dat het effectief zou gebeuren. Toen ik gevraagd werd voor TV PLUS was mijn antwoord dus al snel een dikke “ja”. Het is mijn allereerste televisie ervaring, dus ik ben nog een beetje zenuwachtig maar ik kijk er vooral superhard naar uit.” (Anke Goergen)

Living PLUS & Did You Know?

Als vaste waarde binnen TV PLUS zet Anke als presentatrice haar schouders onder verschillende programma’s. Zo is ze binnenkort te zien in het lifestyleprogramma “Living PLUS”. Samen met presentator Maarten Cox gaat ze geen uitdaging uit de weg en dat zorgt voor ludieke en inspirerende belevingsreportages. Anke duikt vanaf 6 juni ook de studio in als vaste host voor het programma “Did You Know (DYK?)”. Wekelijks krijg je grappige, aangrijpende en interessante verhalen en weetjes over jouw favoriete artiesten, films, acteurs,...

bottom of page