top of page

De make-over van TV PLUS

Je hebt het misschien al gezien, maar TV PLUS blijft innoveren. Nieuwe programma’s, nieuwe gezichten en nu ook een gloednieuw decor. Al deze investeringen zorgen ervoor dat TV PLUS aantrekkelijk blijft voor haar trouwe kijkers, maar ook steeds meer nieuwe kijkers blijft aantrekken.

“Het visual radio decor heeft ons ongelooflijk geholpen om van bij de opstart snel en veel content te kunnen genereren. Nu zijn we klaar voor een upgrade: mobiele en flexibele decors die oplossingen bieden voor alle type programma's die we in de studio maken.”, aldus Farid Khetouta (productie)

De nieuwe decors vormen een geïntegreerd industriële loft die heel veel warmte uitstraalt. De vier verschillende settings geven de TV PLUS-gezichten de kans om elk hun ding doen, allemaal op hun eigen manier. Net zoals je dat thuis zou doen. Een echte meerwaarde.

TV PLUS-gezicht van het eerste uur, Maarten Cox, stelt met veel plezier de nieuwe thuisbasis van TV PLUS voor. Hij ziet de zender groeien en is al aan boord sinds het prille begin in november 2019. Vol enthousiasme neemt hij ons mee door de verschillende ruimtes in de loft.

Ook de eerste gasten zijn alvast grote fan van de nieuwe aankleding van de zender. Vanaf vrijdag 1 oktober worden alle programma's geleidelijk aan in een nieuw jasje gestoken. De hele operatie zal uiterlijk tegen eind oktober voltooid zijn.


“Amai, ge woont hier wel chique”, aldus Bart Kaëll tijdens de opnames van “Hello Cox”

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page