top of page

Docu PLUS met Eva Clockaerts

Bijgewerkt op: 29 jan. 2021


Vanaf dinsdagavond 19 januari kijk je bij TV PLUS (Telenet Kanaal 53) naar “Docu Plus”, een vierdelige reeks waarin personen met een chronische aandoening laten zien dat je leven niet stopt na de diagnose. Want het lichaam is sterker dan de geest soms aangeeft.

Zo beklommen verschillende jonge Parkinsonpatiënten de bijna zesduizend meter hoge Kilimanjaro om geld in te zamelen voor onderzoek naar de ziekte van Parkinson.

Maar ook de harde realiteit gaan we uiteraard niet uit de weg. Hoe ga je om met de diagnose van een chronische ziekte? En wat is de impact op het leven van de patiënt én de naaste omgeving?

Pure, aangrijpende Vlaamse verhalen van mensen die niet bij de pakken blijven zitten.

Eva Clockaerts heet je welkom

Niemand minder dan Eva Clockaerts is de gastvrouw van “Docu Plus”. Eva was eerder weervrouw bij VTM en nieuwsanker bij Kanaal Z. Sinds 2019 is ze één van de vaste gezichten van de regionale omroep RTV. Vandaag gaat Eva Clockaerts dus een bijkomende uitdaging aan en brengt ze meer duiding bij deze aangrijpende documentairereeks. Ze leidt ons in in de wereld van ziekte en gezondheid en laat ons kennismaken met pakkende verhalen van mensen met een ingrijpende aandoening .

bottom of page