top of page

Geena Lisa maakt 'Positivitijd'

Na twee succesvolle reeksen van het tv-programma “Gelukkig Zijn” is Geena Lisa vanaf maandag 20 december terug met een gloednieuw tv-format. In “Positivi-tijd” nodigt ze 18 weken lang bekende Vlamingen uit voor een openhartig gesprek over herkenbare, positieve en hoopvolle verhalen.


Gasten als Bart Peeters, Tom De Cock, Barbara Sarifian, Evi Hanssen, Bart Somers, Christophe Haddad, Eline De Munck, Kamal Kharmach passeren allemaal de revue.

Geena Lisa is al jaren een vaste waarde voor kijkend Vlaanderen.


Je kent Geena Lisa onder andere van Het Swingpaleis en Vlaanderen Muziekland. Vanaf maandag 20 december is ze te zien op TV PLUS met “Positivi-tijd”.


Eén grote vraag In “Positivi-tijd” draait alles rond één grote vraag: hoe staat bekend Vlaanderen positief in het leven? Voor sommigen klinkt dit als een dagelijkse gewoonte, voor anderen een onmogelijke opdracht. Geena Lisa neemt de proef op de som en zoekt het uit. De 18 gasten vertellen elk hun uniek verhaal waar iedereen zal van opkijken. Presentatrice Geena Lisa graaft dieper dan ooit en heeft een aantal leuke verrassingen in petto voor de kijker.

“Ik heb gebrombeerd tijdens de vorige lockdowns. Het is niet dat onze kat ons positief wil houden, want die zit graag gezellig met haar gat op de gazet, maar daardoor kom je bij wijze van spreken aan bepaald nieuws niet.”, aldus Bart Peeters in “Positivi-tijd”.

TV PLUS blijft groeien

Sinds de start van de themazender blijft TV PLUS steeds verder uitbreiden. Nieuwe programma’s, nieuwe gezichten en frisse ideeën zorgen voor geïnspireerde kijkers. Naast succesvolle programma’s als “De Platenkast”, “My Beautiful Life” en “Wonen Plus”, zal ook het nieuwe tv-programma “Positivi-tijd” een meerwaarde vormen voor TV PLUS.


 

“Positivi-tijd” is maandagavond om 21.00 uur te zien op TV PLUS (Telenet kanaal 53 en Orange kanaal 29).

bottom of page