top of page

Ilse De Vis en Chris Dusauchoit in nieuw seizoen 'Allemaal Beestjes'

Bijgewerkt op: 30 jul. 2021


Heb jij een passie voor dieren? Dan kan je vanaf dinsdag 3 augustus je hart ophalen bij TV PLUS met het tweede seizoen van “Allemaal Beestjes”. Het beestige vervolg telt 12 afleveringen en is iedere dinsdag te zien om 17u00 en 21u00. In "Allemaal Beestjes" kom je alles te weten over onze favoriete huisdieren, honden en katten, maar we dromen ook weg bij meer exotische exemplaren.


In een volledig nieuwe setting ontvangt presentatrice Ilse De Vis (eerder al te zien in DYK?) experts van dierenpark Bellewaerde én Chris Dusauchoit voor boeiende studiogesprekken. Wissel dat af met toffe reportages en je krijgt een half uur beestige televisie.


Wat mag je verwachten?


Chris Dusauchoit

Radio- en televisiepersoonlijkheid Chris Dusauchoit ken je vast en zeker nog wel als presentator van “Dieren in Nesten”. Daarnaast is hij de voice-over van talrijke natuurdocumenteraires én deelt hij zijn kennis over katten en honden in zijn vele boeken. Wat zijn de voornaamste gedragsproblemen bij katten en honden? Koop je een rasdier of een bastaard en hoe herken je een broodfokker? Chris geeft wekelijks handige tips en duidelijke antwoorden.


Bellewaerde

In “Allemaal Beestjes” blijven we niet enkel stilstaan bij de kleine huisdieren, we gaan nog een stapje verder. Samen met dierenverzorgers Melissa Nollet en Pieter Vercruysse van dierenpark Bellewaerde, zetten we elke week een ander dier in de spotlights. We krijgen een unieke inkijk in de verzorging van wilde dieren zoals leeuwen, luipaarden en rode vari’s. Nog nooit waren onze favoriete dieren zo dichtbij!


Reportages

We blijven niet alleen in de studio, maar trekken er ook opuit. Samen met tal van experten gaan we dieper in op de meest voorkomende problemen bij honden, katten, vissen, vogels…

Met de focus op de gezondheid en het welzijn van de dieren zoeken we de juiste antwoorden.


Volg samen met ons een consultatie bij de obesitaskliniek in Merelbeke en ontdek het voordeel van de bloedzuigertherapie. We brengen ook een bezoekje aan paardenkliniek Equinox en helpen asielhonden bij de eerste kennismaking met hun nieuwe families.


Funny video’s

Er mag ook gelachen worden! Elke week eindigen we “Allemaal Beestjes” met de leukste dierenfilmpjes die je maar kan vinden. Laat je lachspieren werken bij het zien van deze hilarische afsluiter.


“Allemaal Beestjes” is vanaf 3 augustus elke dinsdag te zien op TV PLUS om 17u00 en 21u00 op Telenet kanaal 53 en Orange kanaal 29.

Met dank aan: Cats & Dogs
bottom of page