top of page

Nieuw seizoen 'Makeover'

Vanaf woensdag 6 april steekt TV PLUS-gezicht Cynthia Reekmans vier weken lang enkele dames in een nieuw jasje in het lifestyleprogramma ‘Makeover’. Stuk voor stuk ondergaan ze een verrassende metamorfose door ons team van experts.

Durven ze het aan om van haarkleur te veranderen? Hoe is de conditie van hun huid eraan toe? Zijn ze mee met de laatste modetrends of toch niet? En hoe kies je nu een bril die echt bij je past? Vier weken lang krijgen onze kandidaten antwoorden op al deze vragen. Antwoorden waar ook onze kijker mee aan de slag kan gaan. In ieder van ons schuilt er wel een beetje een nieuwe ik.

Een dagje uit! (de comfortzone)

In “Makeover” draait alles rond de deelnemers. Naast de tips & tricks die onze kandidaten meekrijgen beleven ze ook een dag om niet snel te vergeten. Het mooie is ook dat de vrouwen, ieder op hun beurt, een uniek verhaal te vertellen hebben. Een verhaal waar iedereen van zal opkijken.

In de eerste aflevering gaat Cynthia op stap met de 53-jarige Nikki Van Roy. Nikki is van beroep boerin en vindt het moeilijk om gepaste kleding uit te kiezen voor als ze uitgenodigd wordt voor officiële gelegenheden zoals recepties of afspraken met belangrijke klanten. Ze kiest er daarom vaak voor om in haar comfortzone te blijven: gemakkelijke kleding. Je zal niet veel jurkjes of schoenen met een hak terugvinden bij haar.

“In Makeover krijgt de kijker verrassende metamorfoses te zien. We hebben kandidaten uit alle windstreken met stuk voor stuk een pakkend verhaal. De kijker mag de mooiste make-up en gedurfde kapsels verwachten. Ik was vaak zelf verrast!", aldus Cynthia Reekmans, presentatrice “Makeover”.
TV PLUS blijft groeien

Sinds de start van de themazender blijft TV PLUS steeds verder uitbreiden. Nieuwe programma’s, nieuwe gezichten en frisse ideeën zorgen voor geïnspireerde kijkers. Naast succesvolle programma’s als “MAR10's”, “My Beautiful Life” en “Wonen Plus”, zal ook het nieuwe tv-programma “Makeover” een meerwaarde vormen voor TV PLUS.


 

“Makeover” is woensdagavond om 16.30 uur en om 20.30 uur te zien op TV PLUS (Telenet kanaal 53 en Orange kanaal 29).

bottom of page