top of page

TV PLUS breidt aanbod uit met natuurdocumentaires

Vanaf 16 januari breidt TV PLUS haar programma-aanbod uit met sterke natuurdocumentaires. Naast gezondheid, lifestyle en entertainment is ook dieren/natuur een van de vier grote hoofdthema’s waar TV PLUS actuele content over brengt.

Na twee succesvolle seizoenen van ‘Allemaal Beestjes’ met Maarten Cox en Ilse De Vis, kunnen dierenliefhebbers opnieuw hun hart ophalen met exclusieve documentaires van over de hele wereld. De verschillende verhalen brengen je dichter bij de schoonheid en het wonder van de natuur en schijnen een licht op de strijd om te overleven in een veranderende wereld.


Haaienteams

Haaien worden wereldwijd bedreigd. Ze worden door de media afgeschilderd als bloeddorstige moordenaars en zijn het slachtoffer van roekeloze overbevissing. In een aantal van de meest afgelegen gebieden ter wereld gaan dappere onderzoekers diep onder water om het geheime gedrag van haaien te analyseren. Duik mee in de prachtige onderwaterwereld van haaien en ontdek wat deze roofdieren zo succesvol én dodelijk maakt.


Orang-Oetan Jungleschool In het Indonesische Borneo nemen we een kijkje achter de schermen bij het grootste reddings- en rehabilitatieproject voor primaten ter wereld, de Orang-Oetan Jungleschool. Orang-oetans zonder ouders krijgen er een reeks junglelessen waardoor ze de vaardigheden leren die ze nodig hebben om in het wild te overleven. Ontdek hoe kleine dieren de reis naar volwassenheid afleggen, terwijl ze zich voorbereiden op hun terugkeer naar het wild.


Gevecht tussen de Alfa’s Van territoriumoorlogen tot voedselgevechten en paringsrazernij, in de natuur draait alles om competitie en de zoektocht naar de sterkste...de alfa. Elke dag is onze planeet een slagveld als dieren het opnemen tegen hun eigen soort, in het gevecht tussen de Alfa’s.Nieuwe afleveringen van ‘Haaienteams’ en ‘Orang-Oetan Jungleschool’ zijn vanaf 16 januari elke maandag en donderdag te zien om 12u30 en 18u30 op TV PLUS (Telenet kanaal 53 en Orange kanaal 29). De documentaires worden doorheen de week overdag herhaald.

bottom of page