top of page

Vriend&Boekje

In een wereld waar sociale media onmisbaar zijn, grijpt TV PLUS terug naar het nostalgische en traditionele vriendenboekje uit onze kindertijd. Hét symbool van onschuldige vriendschappen en grote dromen krijgt extra betekenis in het gloednieuwe TV PLUS-programma ‘Vriend&Boekje’.Vanaf 2 september doet presentator Maarten Cox het TV PLUS-vriendenboekje van bekend Vlaanderen open. Niemand minder dan Jacques Vermeire, Christoff, Kathleen Aerts, Jérémie Vrielynck, Celien Hermans, Gene Thomas, Jacky Lafon, Bart Somers, Sven Ornelis, Mama’s Jasje en nog vele anderen onthullen hun opvallendste antwoorden tijdens openhartige gesprekken, met af en toe ontroerende momenten en heel wat gelach. Van favoriete reisherinneringen tot de gekste verzoeken van fans en nutteloze talenten waar onze gasten stiekem trots op zijn.

“Ik kijk er enorm naar uit om 'Vriend&Boekje' te presenteren op TV PLUS. Het vriendenboekje brengt echt een gevoel van nostalgie naar boven. Ik was vroeger altijd blij als ik een boekje mocht invullen. Ik was zo benieuwd naar wat mijn vriendjes van mijn antwoorden vonden!”, aldus Maarten Cox.

Het programma, dat een unieke draai geeft aan het traditionele vriendenboekje, belicht niet alleen de persoonlijke kant van de bekende gasten maar legt hier en daar ook de link tussen het heden en het verleden. Van acteurs en muzikanten tot schrijvers en politici. Elke gast wordt uitgenodigd om het TV PLUS-vriendenboekje in te vullen zoals ze dat deden in hun kindertijd. 

‘Vriend&Boekje’ is vanaf 2 september om 10u30 te zien op TV PLUS (kanaal RTV) en

vanaf 11 september om 18u00 en 22u00 bij TV PLUS (Telenet kanaal 53 & Orange kanaal 29)


bottom of page