top of page

Zomer van TV PLUS

TV PLUS komt met een zomer vol plezier, humor, live events en retro top-acts op het TV PLUS stage in Bobbejaanland tijdens het festival 100% Retro.


100% RETRO

Rep je op 20 augustus naar Bobbejaanland want dan gaan we uit de bol tijdens 100% Retro. Hét retrofestival met de heerlijkste nummers uit de ‘gouden jaren’. TV PLUS-gezicht en presentator Stefan Ackermans (foto) voorziet de grootste hits en artiesten van een gepaste introductie op het TV PLUS Stage (main stage). Laat je volledig gaan op muziek van o.a. Soulsister, Johnny Logan, The Trammps, Helmut Lotti, The Fortunes en…neem zeker ook een kijkje bij de Disco Stage en het Lage Landen podium voor nog meer fantastische artiesten. Check de gehele line-up op de website: 100procentretro.be

20 augustus lijkt nog ver weg, dus voorzien we alvast een preparty bij TV PLUS met de Retro Top 30.

Via www.tvplus.be kies je vanaf 16 juli 3 nummers die volgens jou absoluut bij de 30 grootste hits behoren en zo stellen onze kijkers zelf deze playlist samen. Op 13 augustus (12u en 22u) en 15 augustus (9u en 18u) zie je het resultaat van deze inzendingen tijdens de Retro Top 30 bij TV PLUS.


VERKLAPT is terug!

Na vele succesvolle jaren is Verklapt een vaste waarde geworden in velen hun zomeragenda. En ook dit jaar is dat niet anders. Elke dinsdagavond nodigt TV PLUS je samen met RTV uit voor een Verklapt voorstelling in een andere stad of gemeente voor een gezellige vertelavond vol humor en vooral met veel schatergelach.

Afgelopen dinsdag ging Verklapt van start in Herentals met stand-up comedian Joost Van Hyfte. Het gierende publiek had het duidelijk naar z’n zin en de sfeer was meer dan top. En zo doen we dat elke dinsdagavond tot en met 23 augustus met o.a. Nele Bauwens, Jeron Dewulf, Nigel Williams, Nele Goossens, Grof Geschud en nog vele anderen. Voor info over de artiesten en locaties kan je terecht op www.verklapt.be of volg Verklapt op Facebook.


Wil je graag je lachspieren trainen, maar lukt het niet om Verklapt live mee te maken? Dan haal je de humor gewoon naar je woonkamer. Elk weekend zorgt TV PLUS om 10u30 voor een uitzending van de Verklapt-vertellingen op het kanaal van RTV.


MAAR DIT JAAR OOK NATIONAAL! Woon je niet in de regio Kempen of Mechelen, dan kan je Verklapt ook (her)bekijken via TV PLUS op Telenet kanaal 53 of Orange kanaal 29. Dit kan elke maandag om 17u00 en 21u00.


Zoveel manieren om eens goed te lachen.

bottom of page