top of page

Advies

& training

Audiovisuele communicatie kan bijzonder performant zijn. Maar hoe maak je de juiste keuzes?

 

Onze experts nemen graag de tijd om u te adviseren. Of het nu gaat om een webinar, een strategie voor audiovisuele communicatie in uw interne communicatie of contentmarketing … Wilt u beter leren presenteren voor een publiek of omgaan met moeilijke mediavragen? Onze deskundigen hebben een jarenlange bewezen ervaring in journalistiek, PR, bedrijfscommunicatie en crisiscommunicatie. Precies omdat we de twee kanten van het verhaal kennen, kunnen we passende opleidings- en trainingspakketten samenstellen die écht werken. Zo kan u met vertrouwen blijven communiceren. In good days and bad days. 

Communicatie

advies 

De kracht van audiovisuele communicatie gebruiken voor uw marketing- en communicatiestrategie zonder ongewenste neveneffecten of onvervulde dromen? Het is niet vanzelfsprekend. Welke opties zijn écht impactvol en value for money? Wat kan u zelf en wat laat u beter over aan professionals? Onze experts hebben ooit ook in uw schoenen gestaan. Daardoor kunnen we samen met u op korte termijn grote stappen zetten naar een audiovisuele oplossing die écht werkt.  

Media- en presentatietraining

  • De instapper van ons aanbod mediatraining. Wat mag u verwachten tijdens een interview voor de camera en hoe pakt u dat best aan? Tijdens de sessies cameragewenning werken we de vrees voor camera’s en microfoons weg waardoor u zich weer helemaal kan focussen op de essentie; uw verhaal.  

  • Als u een journalist over de vloer krijgt, komt u best beslagen ten ijs. Ofwel om nog beter te shinen, ofwel om de schade te beperken en een begin te maken met herstel. Na een grondig intakegesprek, waarbij we een correct beeld krijgen van uw wensen en noden, stellen we een opleiding samen die u op het lijf gespreven is. We bieden interviewtrainingen aan in verschillende smaken en sterktes; van de licht verteerbare variant met de essentiële theorie en oefensessies, tot een pittige interviewtraining op basis van realistische cases. Even slikken misschien, maar het gevoel achteraf maakt alles goed.  

  • Wilt u met meer gemoedsrust spreken voor een publiek of met meer overtuigingskracht presenteren? Onze welbespraakte coaches werken samen met u een passend programma uit met tips & tricks van de professionals. The floor is yours. 

360° video

en fotografie 

Ideaal wanneer u bijvoorbeeld een ruimte wil tonen aan een groter publiek, maar er omwille van hygiëne, veiligheid, security of andere redenen geen fysiek bezoek mogelijk is. Met een virtueel 360° beeld komt de ervaring al een heel eind in de buurt. 

Aerial video

We kijken graag omhoog, maar nog liever naar beneden. Luchtbeelden geven een bijzondere sensatie en een heel andere blik op iets wat vanop de grond misschien minder aantrekkelijk lijkt. Met de komst van kwaliteitsvolle cameradrones zijn aerials een budgetvriendelijke verrijking geworden van bedrijfs- en eventvideo’s. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde dronepiloten die van efficiëntie en kwaliteit hun handelsmerk gemaakt hebben. Denk voor dronebeelden overigens niet enkel aan buitenopnames, ook indoor kunnen we er prima mee uit de voeten. En waar een drone tekortschiet, of om veiligheidsredenen geen optie is, gaan we voor de older school oplossing; een helikopter met een camerasysteem dat extreem stabiele beelden oplevert, ook vanop zeer grote afstand. 

Zin om verder te praten?

Contact

bottom of page