top of page

Video

Video’s maken… we love it!

Videoproductie was nog nooit zo bereikbaar als nu. En da’s prima. Maar voor een sterke video moet alles goed zitten en in balans zijn; beeld, soundtrack, tekst, graphics ...  Pas wanneer alles in harmonie is, komt de sterkte van het medium ten volle tot uiting. Dat is het geheim van een impactvolle video. Het vraagt vakmanschap, toewijding en een open mindset. Bij lumana.media bekijken we een video overigens nooit op zichzelf maar zorgen we ervoor dat elke realisatie naadloos past in uw marketing- of communicatieplannen.  

Branded video

Voor alle audiovisuele communicatie rond uw bedrijf of product die naadloos past in uw marketing- en communicatiestrategie. 

  • Toon de wereld het echte verhaal van uw merk. De roots, de organisatie zoals ze nu is en graag ook wat u drijft. Een sterke brand video is doorleefd en baadt in authenticiteit. De lievelingskost van onze content creators. 

  • Op zoek naar een impactvolle video over wat u aanbiedt en waarom wij dat ook zouden moeten hebben? Het klinkt als een simpele vraag, maar het kan op 1001 manieren.

  • Zorg ervoor dat uw doelgroep tijdens hun customer journey een herkenbare en authentieke testimonial vindt op social media of uw website. Bij een case video gaan we nog een stap verder met meer storytelling en diepgang.

  • De raceversie van de product video waarbij letterlijk elke seconde telt. We realiseren deze pareltjes in nauwe samenwerking met uw partner in advertising; van prilste concept tot de uitzendklare kopie. 

  • Welk beeld hebben uw stakeholders van de organisatie of onderneming? Humanize your brand en toon waar u echt voor staat met een impactvolle imagofilm.

  • Als u het ons vraagt het culminatiepunt van uw employer branding. Trek de aandacht van een grotere groep geschikte profielen door te focussen op specifieke jobs en de beleving van uw medewerkers te delen.

Contact

Interactieve video

Stel u een video voor die u tijdens het kijken kan personaliseren ... Het kan dankzij AI en een slimme programmatie. Data worden verzameld en real-time ingezet om het gebruik en de beleving te optimaliseren. Meer betrokkenheid, een beter begrip en dus meer impact. Elk gebruik levert bovendien waardevolle insights op voor evaluatie en bijsturing. Uitermate geschikt voor instructie- en trainingsdoeleinden maar bijvoorbeeld ook om patiënten beter voor te bereiden op een geplande ingreep.  

videoproductie

Interactief

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. 

Meer weten over videoproductie?

Event video

Voor fun en business. Een fancy aftermovie van een personeelsfeest of een verslag van een geweldige dag op de belangrijkste beurs van het jaar? Met een eventvideo kan iedereen het allemaal opnieuw beleven, zelfs de afwezigen. En wat werkt beter om uw volgende event aan te kondigen? Laat het ons weten.

bottom of page