top of page

Studio's

Klaar voor opname … geluid, camera loopt … en actie! …

Onze multifunctionele studio’s zijn uitgerust voor een veelheid aan toepassingen en formules; van studiogesprekken in een levensecht decor tot zakelijke presentaties met een virtuele achtergrond. Live gaan hoort daar uiteraard ook bij. En omdat er ook een leven is àchter de schermen, bieden we ook daar alle faciliteiten aan zodat u uw tijd kan besteden zoals u wil. Of u nu rustig op adem wil komen in de cosy green room, of vooral gesteld bent op een comfortabele vergader- of werkruimte met highspeed internet… it’s your call.  

studio 1

Studio 1 beschikt over een modulair decor met de sfeer van een industriële loft.

De set is zo opgebouwd dat tot vier verschillende praathoeken kunnen gebruikt worden.  

Nuttige oppervlakte 50m2 

studio 2

Te huur als black box of als greenkeystudio is Studio 2 uitermate geschikt voor webinars en live streams. Dankzij de ruime oppervlakte en een compromisloze belichting is het ook een ideale locatie voor het opnemen van product- en instructievideo’s of voor besloten repetities. Daarnaast staat er voor Studio 2 een modulaire praatset klaar. Of u nu kiest voor de stijlvolle aanpak of een casual podcast; uw praatgasten kunnen meteen plaatsnemen. 

Nuttige oppervlakte 50m2 

mobiele studio

U verplaatsen voor high-end video-opnames is niet echt een optie? Dat hoeft ook niet dankzij onze mobiele studio. De opname van een ‘studiogesprek’ of presentatie op uw locatie kan bovendien een belangrijk deel van de beleving vormen. We zorgen niet alleen voor een verzorgde multicamera-opname, al dan niet live gestreamd. Op verzoek kleden we ook de opnameset verder in, bijvoorbeeld met uw visuals op onze high-end LED-displays.

 

Mag het allemaal wat meer casual overkomen? Check dan ook onze podcastoplossingen

Onze studio’s en beeldregies zijn volledig uitgerust zodat u in geen tijd kan starten met een opname. Flexibiliteit staat voorop; zowel in de gewenste inrichting als de support. We kunnen u volledig ontzorgen door alle facetten van de opname of livestream te verzorgen. Maar u kan ook uw eigen technische equipe meebrengen en dan beperken we ons tot basic support. Sowieso start elk studioproject steevast met een helder intakegesprek.

Meer weten over studioverhuur of onze mobiele oplossing?

Contact

bottom of page