top of page

Smart Solutions

Audiovisuele oplossingen voor uw communicatie- of marketingnoden reiken verder dan video.

Ook voor virtuele eventplatforms of 360° productvideo draaien we onze hand niet om, om maar enkele voorbeelden te noemen. Onze creatives en technische experts zijn bovendien voortdurend op zoek naar nieuwe tools en technologieën voor impactvolle audiovisuele communicatie. Daarvoor zijn we heel close met de academische wereld en innovatieve spelers uit diverse sectoren. Heeft u een uitdagende opdracht? Try us! 

High-end LED-displays

Deze displays maken gebruik van geavanceerde LED-technologie om uw boodschap op een opvallende en aantrekkelijke manier te presenteren op uw point-of-sale, beursstand of event.  

Onze LED-displays bieden een ongeëvenaarde helderheid en kleurweergave waardoor uw visuals echt tot leven komen. Of u nu kiest voor individuele displays of ze combineert tot één groot beeld, flexibiliteit is key. Laat uw (of onze) creativiteit de vrije loop voor een unieke opstelling die de exposure van uw showroom of eventlocatie naar een heel ander niveau tilt. We creëren daarvoor ook de impactvolle content, volledig in lijn met uw marketingstrategie en visuele huisstijl. 

Virtuele eventplatforms

Ga next level met uw conferentie of beurs met een virtueel eventplatform. We brengen de beleving van uw fysiek event zo getrouw mogelijk naar de virtuele wereld. Met een virtueel eventplatform kan uw online publiek de live sessies volgen in een setting die de reële locatie sterk benadert, inclusief break-out rooms en interactie met aanwezige standhouders tijdens koffiepauzes en lunchbreaks. Lokaal organiseren en wereldwijd beleven; de toekomst van hybride events is dichterbij dan u denkt. 

360° video

en fotografie 

Ideaal wanneer u bijvoorbeeld een ruimte wil tonen aan een groter publiek, maar er omwille van hygiëne, veiligheid, security of andere redenen geen fysiek bezoek mogelijk is. Met een virtueel 360° beeld komt de ervaring al een heel eind in de buurt. 

Aerial video

We kijken graag omhoog, maar nog liever naar beneden. Luchtbeelden geven een bijzondere sensatie en een heel andere blik op iets wat vanop de grond misschien minder aantrekkelijk lijkt. Met de komst van kwaliteitsvolle cameradrones zijn aerials een budgetvriendelijke verrijking geworden van bedrijfs- en eventvideo’s. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde dronepiloten die van efficiëntie en kwaliteit hun handelsmerk gemaakt hebben. Denk voor dronebeelden overigens niet enkel aan buitenopnames, ook indoor kunnen we er prima mee uit de voeten. 

Meer weten over onze slimme oplossingen?

Contact

bottom of page