top of page

pups

Maak kennis met onze jongste telgen; de pop-up podcasts. Wij noemen het gemakkelijkheidshalve onze pups.

 

Als geboren storytellers hebben we de podcast al vroeg omarmd als een sterke no-nonsense manier om boeiende verhalen te brengen. Onze pop-up formule brengt uw live podcast nu nòg dichterbij uw publiek met een set die volledig aanpasbaar is met uw visuals en multicameravideo. Trouwens, steeds meer klanten gebruiken podcasts in hun interne communicatie. Minder focus op de buitenkant, des te meer aandacht voor de content. Onze vertellers klinkt het als muziek in de oren. Neemt u liever een podcast op in de beslotenheid van onze akoestisch geïsoleerde studio’s; dat kan natuurlijk ook. Mic drop.

Zakelijk

Onze pups hebben heel verschillende karakters. Geen spring-in-‘t veld, maar wel erg aaibaar is onze zakelijke Pop-Up Podcast. We komen on site voor elke gebeurtenis die extra aandacht verdient; een productlancering, de inhuldiging van een nieuwe afdeling, … als er een verhaal te vertellen is, is een pup een ideale manier om het op een spraakmakende manier te delen. Ook voor interne communicatie.  

Of ga voor extra stopping power op uw beursstand. Onze Pop-Up Podcast is een opvallende verschijning waar boeiende live gesprekken uw bezoekers inspireren. Dankzij draadloze hoofdtelefoons zijn ze ook ter plaatse te volgen door het steeds  aangroeiende publiek. Kortom; wilt u meer aandacht? Kies een pup!