top of page

pups

Maak kennis met onze jongste telgen; de pop-up podcasts. Wij noemen het gemakkelijkheidshalve onze pups.

 

Als geboren storytellers hebben we de podcast al vroeg omarmd als een sterke no-nonsense manier om boeiende verhalen te brengen. Onze pop-up formule brengt uw live podcast nu nòg dichterbij uw publiek met een set die volledig aanpasbaar is met uw visuals en multicameravideo. Trouwens, steeds meer klanten gebruiken podcasts in hun interne communicatie. Minder focus op de buitenkant, des te meer aandacht voor de content. Onze vertellers klinkt het als muziek in de oren. Neemt u liever een podcast op in de beslotenheid van onze akoestisch geïsoleerde studio’s; dat kan natuurlijk ook. Mic drop.

Zakelijk

Onze pups hebben heel verschillende karakters. Geen spring-in-‘t veld, maar wel erg aaibaar is onze zakelijke Pop-Up Podcast. We komen on site voor elke gebeurtenis die extra aandacht verdient; een productlancering, een campagne, … als er een verhaal te vertellen valt, is een pup een ideale manier om het op een spraakmakende manier te delen. Ook voor interne communicatie.  

Of ga voor extra stopping power op uw beursstand. Onze Pop-Up Podcast is een opvallende verschijning waar boeiende live gesprekken uw bezoekers inspireren. Dankzij draadloze hoofdtelefoons zijn ze ook ter plaatse te volgen door het steeds aangroeiende publiek. Kortom; wilt u meer aandacht? Kies een pup! 

Entertainment

Deze Pop-Up Podcast creëert een échte hotspot op festivals en andere events. Val op met uw brand met een stand die baadt in de juiste sfeer en branding. Aantrekkelijke content ter plaatse gemaakt zorgt voor extra aandacht en geweldige vibe. Met een host die perfect in het plaatje past voor een reeks fijne babbels wordt het ambiance; zowel live op locatie als achteraf in de podcast. Overigens ideaal om te combineren met een aftermovie. 

Zo pakken

wij het aan

Optioneel

Livestream audio/video

 

Video snippets uit de opname voor social media

 

Volledige integratie van de Pop-Up-Podcastset in uw beursstand.

Aftermovie; zo heeft u meteen ook videocontent om uw podcast te traileren op social media 

U heeft zelf een host? Prima, in het andere geval zorgen wij ervoor, samen met een volledige technische en inhoudelijke briefing. 

 

De look & feel van de Pop-Up Podcastsset wordt aangepast met uw visuals op de desk en 6 hoogwaardige LED-displays. Voor het aanwezige publiek voorzien we 10 zitjes en draadloze hoofdtelefoons.

 

We verzorgen de volledige technische realisatie van opbouw, over opname tot de afwerking van uw podcast; klaar voor publicatie op de platforms van uw keuze. 

 

Onze pups worden uitgelicht en in beeld gebracht met 4 videocamera’s zodat u meteen ook kwaliteitsvolle video heeft bij uw podcast.

Studio, conferentiezaal, festivalwei … Eigenlijk voelen we ons overal even goed thuis. Om uw event in beeld te brengen vertrekken we van maatwerk. Zo weet u precies wat u krijgt voor uw budget.  

360° video

en fotografie 

Ideaal wanneer u bijvoorbeeld een ruimte wil tonen aan een groter publiek, maar er omwille van hygiëne, veiligheid, security of andere redenen geen fysiek bezoek mogelijk is. Met een virtueel 360° beeld komt de ervaring al een heel eind in de buurt. 

Aerial video

We kijken graag omhoog, maar nog liever naar beneden. Luchtbeelden geven een bijzondere sensatie en een heel andere blik op iets wat vanop de grond misschien minder aantrekkelijk lijkt. Met de komst van kwaliteitsvolle cameradrones zijn aerials een budgetvriendelijke verrijking geworden van bedrijfs- en eventvideo’s. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde dronepiloten die van efficiëntie en kwaliteit hun handelsmerk gemaakt hebben. Denk voor dronebeelden overigens niet enkel aan buitenopnames, ook indoor kunnen we er prima mee uit de voeten. En waar een drone tekortschiet, of om veiligheidsredenen geen optie is, gaan we voor de older school oplossing; een helikopter met een camerasysteem dat extreem stabiele beelden oplevert, ook vanop zeer grote afstand. 

Zoekt u een formeler alternatief, op locatie of in onze studio’s ?
Ontdek hier de mogelijkheden.

Overweegt u een pup in huis te halen?

Contact

bottom of page