top of page

Captatie

& Streaming

Met videocaptaties leggen we onvergetelijke evenementen vast en delen we ze met een groter publiek. Live of later.

 

Als flexibele en meedenkende partner gaan we samen voor maatwerk, zowel voor de zakelijke markt als entertainment en sport. Dankzij de recentste technologie en slimme oplossingen is een kwaliteitsvolle videocaptatie ook voor kleinschalige events een haalbare upgrade. In functie van de opdracht kunnen we eenvoudig opschalen dankzij betrouwbare partners waarmee we al jaren grootse dingen mogelijk maken. En ‘live gaan’ doen onze crews al lang voor iemand het woord livestream bedacht. No worries dus … 

Zakelijk

Congressen, seminaries of productlanceringen live streamen is het nieuwe normaal. Maar het is vaak ook een bron van kopzorgen en vervelende compromissen. Bij Lumana Media hebben we alle expertise in huis om u volledig te ontzorgen. Masseurs zitten niet in ons standaardpakket, wel een eventregisseur die garant staat voor een elegant verloop, een art director die de volledige look van uw event kan verzorgen en een technische crew voor een vlekkeloze multicamera live stream. Ook alle online toepassingen nemen we voor onze rekening, zoals een naadloze connectie met remote speakers, de integratie van interactieve tools voor een verhoogde online beleving etc.  

Check ook onze hybride eventplatforms voor een nog intensere beleving van uw online of hybride event. 

Entertainment

Voor concerten, theater, spektakels en andere evenementen is het altijd fijn een beeldpartner te hebben die de vibe aanvoelt en uw event de exposure biedt die het verdient. Of het nu gaat om een captatie voor vertoning op grote schermen of een live uitzending op broadcastniveau via andere kanalen; samen met onze partners realiseren we precies wat u voor ogen had. Enjoy! 

Studio, conferentiezaal, festivalwei … Eigenlijk voelen we ons overal even goed thuis. Om uw event in beeld te brengen vertrekken we van maatwerk. Zo weet u precies wat u krijgt voor uw budget.  

360° video

en fotografie 

Ideaal wanneer u bijvoorbeeld een ruimte wil tonen aan een groter publiek, maar er omwille van hygiëne, veiligheid, security of andere redenen geen fysiek bezoek mogelijk is. Met een virtueel 360° beeld komt de ervaring al een heel eind in de buurt. 

Aerial video

We kijken graag omhoog, maar nog liever naar beneden. Luchtbeelden geven een bijzondere sensatie en een heel andere blik op iets wat vanop de grond misschien minder aantrekkelijk lijkt. Met de komst van kwaliteitsvolle cameradrones zijn aerials een budgetvriendelijke verrijking geworden van bedrijfs- en eventvideo’s. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde dronepiloten die van efficiëntie en kwaliteit hun handelsmerk gemaakt hebben. Denk voor dronebeelden overigens niet enkel aan buitenopnames, ook indoor kunnen we er prima mee uit de voeten. En waar een drone tekortschiet, of om veiligheidsredenen geen optie is, gaan we voor de older school oplossing; een helikopter met een camerasysteem dat extreem stabiele beelden oplevert, ook vanop zeer grote afstand. 

Onze experts verkennen graag met u de beste opties voor uw event.

Contact

bottom of page